3 alternativy obleku pro trendy ženicha

Vrátit se zpět

Černé sako a bílá košile vám přijdou fádní? A prvoplánově ladit s výzdobou se vám také nechce? Inspirujete se alternativami, které tradiční a někdy usedlý oblek dokáží plnohodnotně a s grácií nahradit.

1. TIP – Vestička namísto saka

Sako a vestička zastupují vysoce elegantní kombinaci, pokud však sako neobléknete, budete působit trochu ležérně, trochu rozverně, rozhodně však stále patřičně a vhodně oblečen. Vynechat sako a nahradit ho pouze vestičkou doporučuje na neformální svatby v přírodě, u moře nebo na statku. Do kostela nebo na radnici stále sako patří.

2. TIP – Kšandy

Kšandy pochopitelně můžete schovat pod sako, zafungují ale podobně jako vestička. V případě, že se odhodláte odložit sako, okolo krku si uvážete stylového vzorovaného motýlka a přes košili natáhnete kšandy, budete za trendy ženicha, kterému nevěsta od oltáře určitě neuteče. Jak by také mohla!

3. TIP – Ohrnuté nohavice

Sako se vám líbí a říkáte, že to chce ještě něco jiného? Co třeba ohrnout si nohavice? Co se týče variací u spodní části svatebního obleku, rozhodně bychom nedoporučili obléct třeba džíny (I to ale jde, záleží na situaci.), požehnání vám však dáme na ohrnutí chino kalhot, které v posledních letech klasické oblekové kalhoty často alternují. Buďto můžete kousek holých nohou rozveselit barevnými vzorovanými ponožkami, a nebo obléknout tzv. „ťapky“, které nebudou vůbec vidět.